Ebből még bármi lehet

Egyéjszakás

one-night-stand

A lányokkal belecsaptunk az éjszakába. Egy szórakozóhelyen szóba elegyedtem a legmagasabb fiúval. Magas volt, jóképű, és széles vállai voltak. Neve is volt és valamit sportolt is, de arra már nem nagyon emlékszem. Elég görbe este volt.

Olyan helyzetben találtam magam, ami évek óta ismeretlen volt. Ámulva figyeltem, hogy flörtöl velem (velem?!), bókol, nagyon igyekszik a kedvemben járni. Rengeteget beszélgettünk, én persze a vállalkozásomról, miről másról. Másról nem tudok beszélni…

Hajnali háromkor az gondolkodtam, hogy ez a fiú tényleg nagyon jóképű, és a sport nagyon jót tett az alkatának, és még mindig velem beszélget. Mondjuk elem nem nehéz beszélgetni, de tényleg úgy tűnt, ebben valami több lesz. Szinte hihetetlen, de még az is lehet, hogy érdeklődik irántam! Á, biztos nem, akkor már rég történt volna valami. Különben is, reggel kilenckor terápiám van, éppen ideje hazamenni, már így is tovább maradtam és többet ittam, mint szerettem volna.

Elbúcsúztam, kezet nyújtottam, elbúcsúztam. Szép este volt, de már mennem kell.

Nem éppen erre a reakcióra számítottam. A karjaiba vett, megcsókolt és ebből a helyzetből nem igazán lehetett csak úgy hazasétálni. Mintha mondtam volna valamit, hogy akkor én mennék, de lehet, csak gondoltam, hogy illene szólni, menni készültem. Azt sem tudom, hogy, másnap egy olyan városrészben ébredtem, amit nem ismerek, és olyan fejfájással, hogy azt hittem, belepusztulok. Levegőt venni is fáj. Hát gratulálunk, ügyes kislány…

Hogy életem legjobb sexe lett volna, azt nem mondanám. De az biztos, hogy órákig azt hallgattam, mennyire csodálatos vagyok, mennyire szexi, mennyire jó nő. Végre valaki olyannal voltam egy ágyban, aki odavolt értem, és a lelkesedését nem rejtegette. Igen, kimondhatatlanul jólesett.

Misinek pontos elképzelése volt arról, milyen a jó szex, milyennek kéne nekem lennem, mit kéne érte nekem tennem, hogyan kéne kinéznem, mely testrészemen mit kéne változtatnom. Nem volt rest azt taglalni, hol kéne fogynom, hogy vonzóbb legyek. Még az is felmerült benne, hogy kifizetné a mellműtétem, ha úgy döntenék, bevállalom. Szebb lenne a nagyobb, kerekebb mell. És íme, ez a fiú magasabb volt, jóképű, volt ízlése, mégis odavolt értem. Biztos nem az eszem miatt vitt haza. És ezért ugyan köztársasági érdemrend nem jár, de végre valaki megmutatta, hogy tetszem neki.

Ok, tündérmesének kevés volt, de volt pozitív hatása.

A terápiáról lemaradtam. A délelőttöm azzal telt, hogy másnaposság elleni házi csodaszereket teszteltem.

A következő alkalommal Hauser kérdezte, mi történt, nagyon aggódott értem. Hát kiböktem, szűkszavúan, másnapos voltam és nem otthon ébredtem, ráadásul nem egyedül.

Nem tudom, mit tanítanak a pszihológia tanszéken, de az én terapeutám örömben tört ki. Nőt még egyélyszakás kalandért így nem dícsértek meg. Örült, hogy végre valami élni akaró megnyilvánulásom is van. Igaza volt. Nem terveztem ezen a kanalas orvosságon élni, de egyszeri bevetésre hatásos volt. Vadidegennel szexelni még mindig jobb volt, mint vonat alá ugrani.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!